ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Update
19/05/2021

v1.1.7 - Scroll aangepast

In deze versie hebben we de automatische scroll naar de webshop verwijderd. Dit werd als vervelend ervaren, omdat zeker bij het gebruik van webshops binnen landingspagina's, het helemaal niet de bedoeling is dat je direct de shop ziet.

webshop
Fix
17/05/2021

v1.1.6 - Bugfix BTW

Er is zojuist een nieuwe versie uitgerold die een probleem met de BTW-weergave van de gerelateerde items hersteld heeft.

webshop
Fix
01/03/2021

V2.3.11 - FIX: Toeristenbelasting werd niet goed getoond in boekingsoverzicht

De toeristenbelasting werd niet in alle gevallen goed getoond in het boekingsoverzicht. Hoewel de totaalprijs prima verwerkt werd, kon je als boeker niet op het niveau van toeristenbelasting zien wat de kosten waren.

Dat is nu opgelost en wordt weer keurig vertoond.

verhuur
Fix
07/02/2021

v2.3.9 - Berekenen aantal maximum personen

Er zat een fout bij sommige installaties bij het berekenen van het aantal personen in een accommodaties, wanneer er een nieuwe reservering werd toegevoegd via het beheer. Er werden soms aantallen gebruikt, anders dan in de instellingen was ingevoerd.

Zo kon het gebeuren dat een reservering niet kon worden ingevoerd, omdat het juiste aantal personen niet was in te voeren.

Het probleem is nu verholpen. Ververs de pagina goed via CTRL + F5, of beter nog: verwijder de historie van je browser, om zo zeker te zijn dat je de laatste versie gebruikt.

verhuur
Create your own newsfeed