ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Fix
01/03/2021

V2.3.11 - FIX: Toeristenbelasting werd niet goed getoond in boekingsoverzicht

De toeristenbelasting werd niet in alle gevallen goed getoond in het boekingsoverzicht. Hoewel de totaalprijs prima verwerkt werd, kon je als boeker niet op het niveau van toeristenbelasting zien wat de kosten waren.

Dat is nu opgelost en wordt weer keurig vertoond.

verhuur
Fix
07/02/2021

v2.3.9 - Berekenen aantal maximum personen

Er zat een fout bij sommige installaties bij het berekenen van het aantal personen in een accommodaties, wanneer er een nieuwe reservering werd toegevoegd via het beheer. Er werden soms aantallen gebruikt, anders dan in de instellingen was ingevoerd.

Zo kon het gebeuren dat een reservering niet kon worden ingevoerd, omdat het juiste aantal personen niet was in te voeren.

Het probleem is nu verholpen. Ververs de pagina goed via CTRL + F5, of beter nog: verwijder de historie van je browser, om zo zeker te zijn dat je de laatste versie gebruikt.

verhuur
Fix
03/02/2021

v2.3.8 - Mollie betalingen

Er is een aanpassing gedaan binnen WJ/Verhuur om de betalingen via Mollie te herstellen.

Door een wijziging in functionaliteit van sommige browsers, werd het doorsturen naar de betaalomgeving niet altijd doorgegeven.

verhuur
Update
24/11/2020

v1.1.0 - Prijzen nu beter afronden

Met de nieuwe update aan WEBJONGENS/Webshop is het mogelijk gemaakt om prijzen van producten tot 4 cijfers achter de komma in te voeren. Dit moet prijsverschillen bij het berekenen van BTW e.d. voorkomen.

Let op: blijf kommagetallen altijd voorzien van een punt als decimaalteken.

webshop
Fix
11/11/2020

Naam tag in WJ/Veiling gecorrigeerd

Zojuist is WEBJONGENS/Veiling versie 1.1.3 uitgebracht en ge├╝pdate naar alle klanten. De naam tag - {name} - werkte niet goed bij de mailnotificaties bij een overbieding.

veiling
Create your own newsfeed