ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Aankondiging
08/07/2020

Houdergegevens aangepast?

Er zullen de nodige automatische bevestigingen gestuurd zijn door het wijzigen van onze adresgegevens bij het SIDN. Als houder van een domeinnaam, wordt hier een notificatie per e-mail voor gestuurd.

Geen SPAM of phishingmail dus, maar puur een administratieve mail.

Hosting
Aankondiging
08/04/2019

Servers verhuisd naar cluster

De komende week worden de laatste servers verhuisd naar de nieuwe clusteromgeving. Dat houdt in dat de servers tussen 0.00 en 03.00 uur 's nachts de servers tijdelijk offline zullen zijn.

Planning:

  • Maandag 8 op dinsdag 9 april: web01.texelhosting.nl en web02.texelhosting.nl
  • Dinsdag 9 op woensdag 10 april: web03.texelhosting.nl en web06.texelhosting.nl
  • Donderdag 11 op vrijdag 12 april: web05.texelhosting.nl
  • Zaterdag 13 op zondag 14 april: web08.texelhosting.nl en web09.texelhosting.nl

De offline tijd zal beperkt zijn tot maximaal 1 uur. Daarna zal alles weer snel moeten functioneren. Er hoeven geen wijzigingen aangebracht te worden aan instellingen.

Bij vragen, neem contact op met: info@webjongens.nl of bel naar: 0222 - 315514.

Hosting
Aankondiging
15/12/2018

Servers worden verhuisd

De komende weken zullen de servers verplaatst worden naar de nieuwe cluster-omgeving van Texelhosting. Hoewel de resultaten en betrouwbaarheid van ons netwerk flink verhoogd zullen worden met de werking in een cluster, is er in eerste instantie wel een verhuizing noodzakelijk. En die heeft een nadeel, namelijk dat we de servers 1 voor 1 handmatig om moeten zetten. Dat kost tijd, met als gevolg dat er downtime ervaren zal worden.

We zullen dit tot een minimum proberen te beperken. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden 's nachts en in het weekend. Desalniettemin zullen klanten rekening moeten houden met een periode tussen 2 en 4 uur dat de website en mail niet zal functioneren. E-mail zal met terugwerkende kracht door de fallback configuratie weer worden afgeleverd zodra de server weer online is.

Door het 's nachts uit te voeren vanaf een uur of 1, hopen we de nadelen zoveel mogelijk in te perken.

In de nacht van 15 op 16 december zullen om 1 uur 's nachts de eerste servers verplaatst worden: web01.texelhosting.nl en web02.texelhosting.nl zullen in deze periode offline zijn en naar verwachting uiterlijk om 5 uur 's ochtends weer up-and-running zijn.Voor vragen, mail naar info@webjongens.nl of bel met: 0222 - 315514.

Hosting
Aankondiging
26/04/2018

Heb jij al een Privacy Verklaring?

Waarschijnlijk ben je al helemaal op de hoogte van de AVG? De nieuwe privacy wetgeving die per 25 mei a.s. in heel Europa ingaat. Onderdeel van deze wetgeving is dat je een Privacy Verklaring online hebt staan die aangeeft wat je allemaal aan gegevens opslaat en bewaard van je bezoekers, klanten etc.

TIP: Privacy Verklaring generator

Wil je eenvoudig en snel een verklaring opstellen? Maak dan gebruik van de gratis generator op deze website: veiliginternetten.nl/privacyverklaring

Plaats de nieuw aangemaakte Privacy Verklaring zichtbaar op je website, en stel wellicht ook je bestaande klanten op de hoogte van deze informatie.

webjongens
Create your own newsfeed