ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Fix
17/05/2021

v1.1.6 - Bugfix BTW

Er is zojuist een nieuwe versie uitgerold die een probleem met de BTW-weergave van de gerelateerde items hersteld heeft.

webshop
Fix
01/03/2021

V2.3.11 - FIX: Toeristenbelasting werd niet goed getoond in boekingsoverzicht

De toeristenbelasting werd niet in alle gevallen goed getoond in het boekingsoverzicht. Hoewel de totaalprijs prima verwerkt werd, kon je als boeker niet op het niveau van toeristenbelasting zien wat de kosten waren.

Dat is nu opgelost en wordt weer keurig vertoond.

verhuur
Fix
07/02/2021

v2.3.9 - Berekenen aantal maximum personen

Er zat een fout bij sommige installaties bij het berekenen van het aantal personen in een accommodaties, wanneer er een nieuwe reservering werd toegevoegd via het beheer. Er werden soms aantallen gebruikt, anders dan in de instellingen was ingevoerd.

Zo kon het gebeuren dat een reservering niet kon worden ingevoerd, omdat het juiste aantal personen niet was in te voeren.

Het probleem is nu verholpen. Ververs de pagina goed via CTRL + F5, of beter nog: verwijder de historie van je browser, om zo zeker te zijn dat je de laatste versie gebruikt.

verhuur
Fix
03/02/2021

v2.3.8 - Mollie betalingen

Er is een aanpassing gedaan binnen WJ/Verhuur om de betalingen via Mollie te herstellen.

Door een wijziging in functionaliteit van sommige browsers, werd het doorsturen naar de betaalomgeving niet altijd doorgegeven.

verhuur
Fix
28/10/2020

v1.0.18 - Fix m.b.t. aantal e-mailberichten

Na een succesvolle betalingen werden er in sommige gevallen meer bevestigingen gestuurd dan noodzakelijk. Dat was niet alleen vervelend, maar ook onduidelijk.

Vanochtend is hier een fix voor uitgebracht. Merk je hierin nog geen verbeteringen? Neem dan even contact met ons op.

webshop
Fix
06/10/2020

Opgelost - Scripts werken niet goed in de nieuwste Chrome

We hebben een aantal van onze e-commerce producten aangepast. Deze aanpassingen hebben te maken met een recente update van Chrome, waardoor scripts niet goed functioneerde. O.a. reserveringstools, webshops en bestelomgevingen werkten niet.

Met de update is onze software weer in alle browsers functioneel. Mocht je desalniettemin nog wel problemen ervaren, stuur ons even een mail.

webjongens
We are ⚡by Beamer