ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Nieuw
01/10/2020

V2.0.5: Update - kalender toont nu ook volle dagen

Een gebruiker van WJ/Event tickets merkte op het jammer te vinden dan een dag dat de tickets uitverkocht zijn, niet als zodanig in de kalender te herkennen was. Het leek namelijk alsof die dag helemaal geen evenement was, maar niets bleek minder waar: de tickets waren alleen uitverkocht.

Nu is met een aparte kleur zichtbaar gemaakt dat er wel degelijk een evenement is die dag, maar dat er helaas geen tickets meer beschikbaar zijn. Deze update zou meer duidelijkheid moeten verschaffen richting de bezoekers.

event-tickets
Nieuw
08/09/2020

WJ/Tickets - Versie 1.0.2

Een nieuwe update van de ticketsoftware staat live. We hebben een aanpassing in de barcode doorgevoerd, en ook de styling is in herkenbaar WEBJONGENS.

tickets
Bedankt voor je feedback
Nieuw
15/07/2020

Veiling versie 1.01

We zijn gestart met het updaten van WEBJONGENS/Veiling. Via dit kanaal houden we jullie op de hoogte van wijzigingen en updates.

Veiling
emoji negative reaction for 'Veiling versie 1.01' emoji neutral reaction for 'Veiling versie 1.01' emoji positive reaction for 'Veiling versie 1.01'
Bedankt voor je feedback
Nieuw
22/06/2020

V2.3.6 - Fix met tijdzone uitgevoerd

Een enkele gebruiker ondervond problemen met het kunnen selecteren van periodes in de boekingskalender. Na lang speuren bleek dit soms op te treden bij een onafgeronde check van de tijdzone.

Met de fix lijkt het probleem verholpen.

Verhuur
Bedankt voor je feedback
We are ⚡by Beamer