ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Binnenkort
31/07/2020

Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard

De komende weken rollen we onze nieuwe helpdesk uit. Dit moet het nog makkelijker maken om support te krijgen op de plek waar je het nodig hebt, namelijk rechtstreeks in het controlpanel van Joomla.

Eind augustus moeten alle sites met een onderhoudscontract voorzien van deze nieuwe functie.

joomla
emoji negative reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard' emoji neutral reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard' emoji positive reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard'
Update
15/07/2020

Update Joomla 3.9.20

Met aantal security fixes zijn we de komende dagen druk om Joomla weer veilig te maken. Dit doen we automatisch voor onze klanten die gebruik maken van het Onderhoudscontract.

Heb je nog geen abonnement? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Binnenkort komt een volledig nieuwe versie van Joomla uit, de 4e generatie. We zijn druk bezig om te zien welke impact dat zou hebben voor oudere versies. Of een migratie mogelijk is zal waarschijnlijk per website verschillen. De komende maanden komen we hier zeker op terug.

Joomla
Aankondiging
08/07/2020

Houdergegevens aangepast?

Er zullen de nodige automatische bevestigingen gestuurd zijn door het wijzigen van onze adresgegevens bij het SIDN. Als houder van een domeinnaam, wordt hier een notificatie per e-mail voor gestuurd.

Geen SPAM of phishingmail dus, maar puur een administratieve mail.

Hosting
Nieuw
22/06/2020

V2.3.6 - Fix met tijdzone uitgevoerd

Een enkele gebruiker ondervond problemen met het kunnen selecteren van periodes in de boekingskalender. Na lang speuren bleek dit soms op te treden bij een onafgeronde check van de tijdzone.

Met de fix lijkt het probleem verholpen.

Verhuur
Bedankt voor je feedback
Fix
26/05/2020

Mailproblemen lijken opgelost!

Iedereen kan weer opgelucht ademhalen, Microsoft heeft eindelijk gevolg gegeven aan het van de blacklist halen van onze IP-adressen. Afgelopen week waren er al een aantal servers weer actief, maar gisteravond laat leken al onze IP-adressen weer voor Hotmail, MSN, Outlook en MSN bereikbaar.

Mochten er toch nog klachten zijn m.b.t. de aflevering van mail, meld je dan z.s.m. We kijken graag met je mee!

hosting
emoji negative reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!' emoji neutral reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!' emoji positive reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!'
Storing
25/05/2020

Update mailproblemen

Hoewel een deel van de servers weer actief kan mailen met de Microsoftdiensten, is het nog niet mogelijk vanaf alle servers. Zeer vervelend, voor iedereen!

Omdat het toch echt langer duurt dan verwacht, kijken we nu ook naar een alternatief plan. We zijn aan het overwegen om SpamExperts af te gaan nemen, die de mail op een andere manier verwerkt dan wij nu zelf doen. Dit heeft echter wel impact op allerlei zaken, daarom is het niet een stap die we zomaar even nemen.

We koppelen dit begin week 22 aan klanten terug, zowel via mail als dit kanaal.

hosting
Create your own newsfeed