ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Update
19/05/2021

v1.1.7 - Scroll aangepast

In deze versie hebben we de automatische scroll naar de webshop verwijderd. Dit werd als vervelend ervaren, omdat zeker bij het gebruik van webshops binnen landingspagina's, het helemaal niet de bedoeling is dat je direct de shop ziet.

webshop
Fix
17/05/2021

v1.1.6 - Bugfix BTW

Er is zojuist een nieuwe versie uitgerold die een probleem met de BTW-weergave van de gerelateerde items hersteld heeft.

webshop
Update
24/11/2020

v1.1.0 - Prijzen nu beter afronden

Met de nieuwe update aan WEBJONGENS/Webshop is het mogelijk gemaakt om prijzen van producten tot 4 cijfers achter de komma in te voeren. Dit moet prijsverschillen bij het berekenen van BTW e.d. voorkomen.

Let op: blijf kommagetallen altijd voorzien van een punt als decimaalteken.

webshop
Fix
28/10/2020

v1.0.18 - Fix m.b.t. aantal e-mailberichten

Na een succesvolle betalingen werden er in sommige gevallen meer bevestigingen gestuurd dan noodzakelijk. Dat was niet alleen vervelend, maar ook onduidelijk.

Vanochtend is hier een fix voor uitgebracht. Merk je hierin nog geen verbeteringen? Neem dan even contact met ons op.

webshop
Update
27/10/2020

v1.0.17 - Webshop aanpassing

De webshop heeft een kleine update ondergaan. Via de Opties kan je nu kiezen welk formaat afbeelding je thumbnails moeten krijgen. Voorheen was dit in de broncode vastgesteld op 240 x 240 pixels, maar nu ben je dus vrij om een eigen verhouding te kiezen.

Let op: dit geldt voor alle nieuwe afbeeldingen, oude afbeeldingen krijgen niet automatisch het nieuw gekozen formaat. Dat komt omdat de afbeelding bij het uploaden op maat gemaakt wordt.

webshop
Update
19/05/2020

Versie 1.0.10 komt er aan

Voor de shop is een update onderweg met een paar interessante aanpassingen en toevoegingen:

De korte omschrijving was een verplicht veld, maar werd niet echt getoond op de site. Daar komt verandering in. Op de pagina's met alle producten, komt deze omschrijving straks terug tussen de Titel en de Prijs. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om een slogan toe te voegen als: In verschillende maten beschikbaar of per 6 flessen. Kortom, iets meer informatie voor de klanten.

Verder zijn er wat CSS aanpassingen gedaan waardoor het nog iets beter functioneert in de integratie op je eigen site.

En als laatste een update i.v.m. bezorgkosten. Nieuw was al dat je nu per land kan aangeven welke verzendkosten of BTW-tarieven tellen, welke de klanten konden selecteren in de winkelwagen. Echter in de vervolgstappen kon je opnieuw een land selecteren bij verzendadres, en die kon je laten afwijken van de eerdere keuze. Hiermee was het mogelijk om een verzendprijs te genereren voor bijvoorbeeld Nederland, terwijl je wel degelijk naar het buitenland wilde laten verzenden. Gedoe, dat nu is opgelost, want je keuze van land in verzendadres bepaalt nu ook hier de verzendprijs.

De uitrol is in week 22 verwacht

webshop
Bedankt voor je feedback
We are ⚡by Beamer