ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Nieuw
22/06/2020

V2.3.6 - Fix met tijdzone uitgevoerd

Een enkele gebruiker ondervond problemen met het kunnen selecteren van periodes in de boekingskalender. Na lang speuren bleek dit soms op te treden bij een onafgeronde check van de tijdzone.

Met de fix lijkt het probleem verholpen.

Verhuur
Bedankt voor je feedback
Fix
26/05/2020

Mailproblemen lijken opgelost!

Iedereen kan weer opgelucht ademhalen, Microsoft heeft eindelijk gevolg gegeven aan het van de blacklist halen van onze IP-adressen. Afgelopen week waren er al een aantal servers weer actief, maar gisteravond laat leken al onze IP-adressen weer voor Hotmail, MSN, Outlook en MSN bereikbaar.

Mochten er toch nog klachten zijn m.b.t. de aflevering van mail, meld je dan z.s.m. We kijken graag met je mee!

hosting
emoji negtive reaction emoji neutral reaction emoji positive reaction
Storing
25/05/2020

Update mailproblemen

Hoewel een deel van de servers weer actief kan mailen met de Microsoftdiensten, is het nog niet mogelijk vanaf alle servers. Zeer vervelend, voor iedereen!

Omdat het toch echt langer duurt dan verwacht, kijken we nu ook naar een alternatief plan. We zijn aan het overwegen om SpamExperts af te gaan nemen, die de mail op een andere manier verwerkt dan wij nu zelf doen. Dit heeft echter wel impact op allerlei zaken, daarom is het niet een stap die we zomaar even nemen.

We koppelen dit begin week 22 aan klanten terug, zowel via mail als dit kanaal.

hosting
Update
19/05/2020

Versie 1.0.10 komt er aan

Voor de shop is een update onderweg met een paar interessante aanpassingen en toevoegingen:

De korte omschrijving was een verplicht veld, maar werd niet echt getoond op de site. Daar komt verandering in. Op de pagina's met alle producten, komt deze omschrijving straks terug tussen de Titel en de Prijs. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om een slogan toe te voegen als: In verschillende maten beschikbaar of per 6 flessen. Kortom, iets meer informatie voor de klanten.

Verder zijn er wat CSS aanpassingen gedaan waardoor het nog iets beter functioneert in de integratie op je eigen site.

En als laatste een update i.v.m. bezorgkosten. Nieuw was al dat je nu per land kan aangeven welke verzendkosten of BTW-tarieven tellen, welke de klanten konden selecteren in de winkelwagen. Echter in de vervolgstappen kon je opnieuw een land selecteren bij verzendadres, en die kon je laten afwijken van de eerdere keuze. Hiermee was het mogelijk om een verzendprijs te genereren voor bijvoorbeeld Nederland, terwijl je wel degelijk naar het buitenland wilde laten verzenden. Gedoe, dat nu is opgelost, want je keuze van land in verzendadres bepaalt nu ook hier de verzendprijs.

De uitrol is in week 22 verwacht

webshop
Bedankt voor je feedback
Storing
18/05/2020

Vervolg mailproblemen

UPDATE 18-05-2020 / 17.00 uur

De problemen die we ondervinden met het mailen naar Microsoft (Hotmail, Live, Outlook, MSN) zijn nog niet opgelost. Ondanks herhaalde verzoeken tot het stoppen van de IP-blokkade heeft Microsoft niet echt thuis gegeven.

Hoewel we dagelijkse tientallen verzoeken sturen en ook proberen telefonisch contact op te nemen, zijn deze verzoeken tot nu toe niet ingewilligd. Ook worden op dit moment door het datacenter juridische stappen ondernomen. Daarover later meer.

Wat kan je zelf doen?

Wanneer je een e-mail wilt sturen naar één van bovenstaande domeinnamen, is het aan te raden dit te doen vanaf een alternatief e-mailadres. Bijvoorbeeld via Gmail of Hotmail. Deze accounts worden niet geblokkeerd.

Heb je geen alternatief? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen adviseren. Uiteraard geven we weer een update als er iets nieuws te vertellen is, hopelijk hebben we dan goed nieuws!

hosting
We are ⚡by Beamer