ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Update
24/11/2020

v1.1.0 - Prijzen nu beter afronden

Met de nieuwe update aan WEBJONGENS/Webshop is het mogelijk gemaakt om prijzen van producten tot 4 cijfers achter de komma in te voeren. Dit moet prijsverschillen bij het berekenen van BTW e.d. voorkomen.

Let op: blijf kommagetallen altijd voorzien van een punt als decimaalteken.

webshop
Fix
11/11/2020

Naam tag in WJ/Veiling gecorrigeerd

Zojuist is WEBJONGENS/Veiling versie 1.1.3 uitgebracht en geüpdate naar alle klanten. De naam tag - {name} - werkte niet goed bij de mailnotificaties bij een overbieding.

veiling
Fix
28/10/2020

v1.0.18 - Fix m.b.t. aantal e-mailberichten

Na een succesvolle betalingen werden er in sommige gevallen meer bevestigingen gestuurd dan noodzakelijk. Dat was niet alleen vervelend, maar ook onduidelijk.

Vanochtend is hier een fix voor uitgebracht. Merk je hierin nog geen verbeteringen? Neem dan even contact met ons op.

webshop
Update
27/10/2020

v1.0.17 - Webshop aanpassing

De webshop heeft een kleine update ondergaan. Via de Opties kan je nu kiezen welk formaat afbeelding je thumbnails moeten krijgen. Voorheen was dit in de broncode vastgesteld op 240 x 240 pixels, maar nu ben je dus vrij om een eigen verhouding te kiezen.

Let op: dit geldt voor alle nieuwe afbeeldingen, oude afbeeldingen krijgen niet automatisch het nieuw gekozen formaat. Dat komt omdat de afbeelding bij het uploaden op maat gemaakt wordt.

webshop
Fix
06/10/2020

Opgelost - Scripts werken niet goed in de nieuwste Chrome

We hebben een aantal van onze e-commerce producten aangepast. Deze aanpassingen hebben te maken met een recente update van Chrome, waardoor scripts niet goed functioneerde. O.a. reserveringstools, webshops en bestelomgevingen werkten niet.

Met de update is onze software weer in alle browsers functioneel. Mocht je desalniettemin nog wel problemen ervaren, stuur ons even een mail.

webjongens
We are ⚡by Beamer