ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Fix
06/10/2020

Opgelost - Scripts werken niet goed in de nieuwste Chrome

We hebben een aantal van onze e-commerce producten aangepast. Deze aanpassingen hebben te maken met een recente update van Chrome, waardoor scripts niet goed functioneerde. O.a. reserveringstools, webshops en bestelomgevingen werkten niet.

Met de update is onze software weer in alle browsers functioneel. Mocht je desalniettemin nog wel problemen ervaren, stuur ons even een mail.

webjongens
Nieuw
01/10/2020

V2.0.5: Update - kalender toont nu ook volle dagen

Een gebruiker van WJ/Event tickets merkte op het jammer te vinden dan een dag dat de tickets uitverkocht zijn, niet als zodanig in de kalender te herkennen was. Het leek namelijk alsof die dag helemaal geen evenement was, maar niets bleek minder waar: de tickets waren alleen uitverkocht.

Nu is met een aparte kleur zichtbaar gemaakt dat er wel degelijk een evenement is die dag, maar dat er helaas geen tickets meer beschikbaar zijn. Deze update zou meer duidelijkheid moeten verschaffen richting de bezoekers.

event-tickets
Nieuw
08/09/2020

WJ/Tickets - Versie 1.0.2

Een nieuwe update van de ticketsoftware staat live. We hebben een aanpassing in de barcode doorgevoerd, en ook de styling is in herkenbaar WEBJONGENS.

tickets
Bedankt voor je feedback
Binnenkort
31/07/2020

Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard

De komende weken rollen we onze nieuwe helpdesk uit. Dit moet het nog makkelijker maken om support te krijgen op de plek waar je het nodig hebt, namelijk rechtstreeks in het controlpanel van Joomla.

Eind augustus moeten alle sites met een onderhoudscontract voorzien van deze nieuwe functie.

joomla
emoji negative reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard' emoji neutral reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard' emoji positive reaction for 'Helpdesk beschikbaar vanuit Joomla dashboard'
Create your own newsfeed