ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Aankondiging
08/07/2020

Houdergegevens aangepast?

Er zullen de nodige automatische bevestigingen gestuurd zijn door het wijzigen van onze adresgegevens bij het SIDN. Als houder van een domeinnaam, wordt hier een notificatie per e-mail voor gestuurd.

Geen SPAM of phishingmail dus, maar puur een administratieve mail.

Hosting
Fix
26/05/2020

Mailproblemen lijken opgelost!

Iedereen kan weer opgelucht ademhalen, Microsoft heeft eindelijk gevolg gegeven aan het van de blacklist halen van onze IP-adressen. Afgelopen week waren er al een aantal servers weer actief, maar gisteravond laat leken al onze IP-adressen weer voor Hotmail, MSN, Outlook en MSN bereikbaar.

Mochten er toch nog klachten zijn m.b.t. de aflevering van mail, meld je dan z.s.m. We kijken graag met je mee!

hosting
emoji negative reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!' emoji neutral reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!' emoji positive reaction for 'Mailproblemen lijken opgelost!'
Storing
25/05/2020

Update mailproblemen

Hoewel een deel van de servers weer actief kan mailen met de Microsoftdiensten, is het nog niet mogelijk vanaf alle servers. Zeer vervelend, voor iedereen!

Omdat het toch echt langer duurt dan verwacht, kijken we nu ook naar een alternatief plan. We zijn aan het overwegen om SpamExperts af te gaan nemen, die de mail op een andere manier verwerkt dan wij nu zelf doen. Dit heeft echter wel impact op allerlei zaken, daarom is het niet een stap die we zomaar even nemen.

We koppelen dit begin week 22 aan klanten terug, zowel via mail als dit kanaal.

hosting
Storing
18/05/2020

Vervolg mailproblemen

UPDATE 18-05-2020 / 17.00 uur

De problemen die we ondervinden met het mailen naar Microsoft (Hotmail, Live, Outlook, MSN) zijn nog niet opgelost. Ondanks herhaalde verzoeken tot het stoppen van de IP-blokkade heeft Microsoft niet echt thuis gegeven.

Hoewel we dagelijkse tientallen verzoeken sturen en ook proberen telefonisch contact op te nemen, zijn deze verzoeken tot nu toe niet ingewilligd. Ook worden op dit moment door het datacenter juridische stappen ondernomen. Daarover later meer.

Wat kan je zelf doen?

Wanneer je een e-mail wilt sturen naar één van bovenstaande domeinnamen, is het aan te raden dit te doen vanaf een alternatief e-mailadres. Bijvoorbeeld via Gmail of Hotmail. Deze accounts worden niet geblokkeerd.

Heb je geen alternatief? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen adviseren. Uiteraard geven we weer een update als er iets nieuws te vertellen is, hopelijk hebben we dan goed nieuws!

hosting
We are ⚡by Beamer