ROADMAP // CHANGELOG // WEBJONGENS

Het laatste nieuws, updates en aankondigingen

Fix
06/10/2020

Opgelost - Scripts werken niet goed in de nieuwste Chrome

We hebben een aantal van onze e-commerce producten aangepast. Deze aanpassingen hebben te maken met een recente update van Chrome, waardoor scripts niet goed functioneerde. O.a. reserveringstools, webshops en bestelomgevingen werkten niet.

Met de update is onze software weer in alle browsers functioneel. Mocht je desalniettemin nog wel problemen ervaren, stuur ons even een mail.

webjongens
Storing
13/05/2020

Mailproblemen

UPDATE 13-05-2020 / 21.15 uur:

De nieuwe IP-adressen zijn afgelopen nacht in gebruik genomen, maar hebben wel zogenaamde IP-warming up nodig.

In het kort komt het er op neer dat e-mails verstuurd vanaf de nieuwe IP-adressen nog onder curatele staan, omdat er geen duidelijke historie is. Is de afzender wel vertrouwd? Of wordt het misbruikt? Veel mail kan om deze reden nog in de Ongewenste mailbox of SPAM-map terechtkomen. Het is belangrijk om deze mails bij de providers aan te merken als veilige, betrouwbare mail. Providers zullen dit meenemen en uiteindelijk moet het mailverkeer op deze manier weer normaliseren.

hosting
Storing
12/05/2020

Problemen met mailen naar Microsoft diensten

Op dit moment ervaren we grote problemen met het versturen van mail naar diensten als Hotmail, Live en Outlook. De oorzaak is dat Microsoft, om voor ons nog onduidelijke redenen, alle IP-adressen van ons datacenter (Serverius) op een blacklist heeft geplaatst.

Helaas is Microsoft ook niet een partij die snel en adequaat reageert op vragen van onze systeembeheerder, met als gevolg dat dit al enige dagen aanhoudt. Voor alsnog is het ook onduidelijk wanneer dit wel gebeurt. Daarom zullen alle servers van WEBJONGENS vanaf vannacht worden omgezet naar een eigen IP-reeks. Zo wordt in elk geval de blokkade van het datacenter omzeilt en zou er weer gemaild moeten kunnen worden.

Uiteraard monitoren we dit proces en zullen ook terugkoppeling geven zodra de situatie weer werkt zoals gewenst en gewend.

Voor vragen, stuur ons een mail of whatsapp.

hosting
Create your own newsfeed